Borsevbolut minikane21 Alla Allah ben yine soriyim pazar günü randevum var ama bugün öyle demediler cok sağol canım🤗🙏
Aysehuma Gamzeparlak1 sezaryen özel sigorta ile 3800 dendi bize. Sigortasız 4500 - 5000 civarı olması lazım
A_S_K Borsevbolut Semavi Hanımın numarası silindi benden telefonum bozuldu, bana özelden gönderebilir misiniz rica etsem doktorum o da ulaşmamm gerek🥺
Borsevbolut A_S_K En kötü 444 3 703 arayıp hastaneden kendi odasına bağlanabilirsiniz dahiliye numarası 4124
KubraAydin Borsevbolut Merhaba canımız annemiz, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları ve link paylaşımı forum kuralları gereği yasaktır. . Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar.
Borsevbolut A_S_K Soriyim de Bi postunuzda gittiğini söylemişsiniz şok oldum 2 gün önce gittim daha bişi demedi
Tugba-A ruhanadagdelen Gebze medikalpark hastanesi mine kabakas ilk zamanimdan beri gidiyorum o kadar titiz o kadar işini seven biri ki herşeyini detayıyla inceliyor
Zeynep9120 Gebzeden İstanbula gelin geldimm ama kalbim hep Gebzede ☺️ Şuan burada bi doktor takibindeyim ama Gebzede olsaydım Burhan Şekerden başka doktora gitmezdim sanırım☺️