UmayGul Merhaba arkadaslar bugun ilk kez karnimda sertlesme var daha once postlari gormustum ama bulamadim gecmis postlari aratamadim. Normal mi bundan sonra hep sert mi olacak sasirdim 🤦
ilkgebelik123-_ UmayGul kaç haftaliksiniz ben 19 .haftadan itibaren yaşıyor kısa süre sertlesip düzeliyor 29 dayım şuan bı sorun yok dediler
mutlugebeee UmayGul canım bütün gün sertse pek normal olduğunu sanmıyorum ben ara ara sertleşme yaşıyorum 26. Haftadayım max 30 sn sürüyor yinede günde 2 kez magnezyum verdi doktorum o kadar kasılma iyi değil erken doğumu tetikler diye
UmayGul ilkgebelik123-_ cok tesekkur ederim ilk kez bugun sertlesti sabahtan beri sert halde. 26+5 teyim
UmayGul yadier_ yaa 😊 ama bugun hic yumusamasu normal midir 🙏 bugun karaciger enzimlerim icin tahlil verdim bir de seker yuklemesi yaptirdim acaba dedim problem mi var korktum 😣
yadier_ UmayGul o kadar bilmiyorum ben son haftadayım sürekli toplanıp yumuşuyor gene karnım , testle alakalı olduğunu sanmıyorum siz gene bi danışın doktorunuza ben yanıltmayayım
UmayGul yadier_ doktorumu aradim birazdan cikicam ama acile gel bir baksinlar gormeden sorun yok normal diyemem dedi 😣
Seymaec Bende 29. Haftamdayım 2-3 haftadır sürekli sert gibi zor nefes alıp veriyorum. Sanırım sindirimle alakalı bir durum🤷🏻♀️
UmayGul mutlugebeee iyice korktum esim uyansin acile gidiyim bir yoksa bu gece rahat uyuyamam 😣 insallah oyle bir sey olmaz ya 😣
mutlugebeee UmayGul korkma insallah korkulcak bir sey yoktur ama ihmal etme diye dedim bu kasılmalar erken haftalarda şakaya gelmiyormuş ben onu anladım başıma geldiği için biliyorum çünkü bende normal sanıyordum hep geçiştirdim 😔 sen bir görün doktora için rahat etsin 🙏🏼
UmayGul Seymaec yadier_ sabah kendi doktoruma gittim meger sancim ve kasilmam olmus bebegin basi asagiya gelmis 😣 bir hafta yemek ve wc disinda kalkma dedi erken dogum riskin var dedi 😣
Seymaec UmayGul aynen arada bi yumuşuyor özellikle sabahları. Ben ama kendimce söylemesi ayıp tuvalet sorunlarım var ona bağlamıştım🤷🏻♀️ Siz gittiniz mi doktorunuza?