Öncelikle hepiniz inşallah sağ Salim evlatlarınızı kucağınıza alırsınız kızlar 🥰 doğum yapalı 10 gün oldu gelin doğum hikayeme geçelim 🥰🥰 38+3 ün akşamı annemle yürüyüşe çıktık 1 saat yürüdük eve geldim hurma yedim . Ertesi sabah bi sancıyla uyandım dedim ki bugün doğurucam 😄 o hafta hep yalancı sancı çektim ama . Tuvalete gittim bi baktım hafif hafif kan geliyor dedim tamaaaaam 😄 8 de uyandım 1 e kadar bekledim tam 1 de bir sancı girdi ki nefesim kesildi . Hemen apar topar hastaneye gittik . Acilden giriş yaptık doğumhaneye çıkarıldım açıklığıma bakıldı 1 cm ama kanamam var Nstye bağlandım sancılar 40/50 ama ben kıvranıyorum 😁 doktora çıkmamı istendi doktor kontrol etti nst baktı dedi yatış veriyorum . Neyse doğumhaneye geri gittim işlemler felan odama alındım tek kişilik Oda duş buzdolabı vs herşey var devlette doğurdum bu arada . Akşam 7e kadar bekledim 2 kere açıklık kontrolü yapıldı en son hemşire geldi dedim ki ne zaman doğurucam dur kız sana serum takıcam şimdi dedi annemle göz göze geldik 😄 dedim eyvaaahhh 😁 suni sancı getirdiler internetten bakıyorum ne zaman etki eder 4-5 saat yazıyor bana 10 dakika sonra bir sancı girmeye başladı nefes alamıyorum ama her 5 dakika da bir sancı çektim saat 8 de bi anda bacaklarım titremeye başladı nefes alamıyorum annemde sırtımı okşuyor anne dedim kakam geldi . Hemen koştu ebeleri çağırdı açıklığıma baktılar hadi dediler doğumhaneye kalk ben öyle bir sancı çekiyorum ki ama dedim durun kalkamam sancım bitti hemen kalktım yürüye yürüye doğumhaneye geçtim . Uzandım sadece ıkınıyorum hiç bağırmadım 10 dk içinde dünya güzeli oğlumu doğurdum tam doğum sırasında hafif şuurumu kaybettim bebeğimin kafası sıkıştı biraz yamuk kafalı teyzeleri 1 aya inermiş ama 😏 3100 gram 50 cm doğdu Oğluşumun . dikişim kesim var oraları atlayacağım .
Evet gelelim nacizane tavsiyelerimeee 😁
⏺ Depend hem hastanede hem hastane sonrası hastanede hayatımı kurtardı
⏺ Doğurana kadar bir elbise giydim doğum sonrası pijama yetti bana
⏺ Bebiş için 1 10 1 de 5 Li takım koydum yetmedi daha fazla alınabilir
⏺ Dikişleriniz varsa kesinlikle popo yastığı alın ben doğum yaptığımdan beri yan oturuyorum 😃
⏺ Doğumdan hemen sonra emzirmeye çalışın ben emziremedim hafif sarılık oldu atlattık çok şükür 🙏🏻
⏺ Kızlar bi de devlet hastanesinden korkmayın ne verirseniz onu alıyorsunuz ben buna inandım ve prensesler gibi bakıldım . Belki özelde böyle bakılmazdım
⏺ Sancı çekerken yanınızda biri varsa kesinlikle belinize masaj yaptırın çok iyi geldi
⏺ Bu çok önemli ! Bağırıp sakın gücünüzü harcamayın doğumda da dahil sadece ıkının çenenizi göğsünüze yaslayın . İnternette ıkınma ile ilgili videolar var onları izleyin 💃
ŞİMDİLİK ANLATACAKLARIM BU KADAR HERŞEY BEBEĞİME KAVUŞANA KADARMIŞ 10 GÜNLÜK TAZE ANNEYİM SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ ELİMDEN GELDİĞİNCE CEVAPLARIM ❤️❤️❤️