Mnlycck 16+5 haftalık hamileyim bebeşim kasılıyor karnım sanki tümsek oluşuyor bir kısmı dışarda gibi duruyor sizdede oluyor mu
Kezibankarakoc Mnlycck benim de oluyordu 18 19 . Haftalarda doktor bu haftalarda sertleşme olmasını istemeyiz sanci olabilir demişti , sen yine de doktoruna göster bi canım
giresun Mnlycck o bende yemek yiyince oluyor tas gibi doktor bana çok zayifsin karnın ondan çok kasiliyor dedi bende onemsemedim
Hellili Ben de 20 haftalığım yaklaşık 12. haftadan beridir oluyor doktorum normal dedi ama yine de önlem amaçlı progestan kullanıyorum kasılmalara iyi geliyor
Dilarass Sık yaşamıyorsanız bi sıkıntı olmaz fakat sık oluyorsa doktora danışın mutlaka magnezyum başlatsın iyi gelebilir
Mnlycck Dilarass birkaç haftadır yaşıyoruö doktoruma söyledim magnezyum takviyesi almamı söyledi kullanmaya başladım
ZZeynepP1903 Bende 16+6 haftalık hamileyim bi kac gundur özellikle sol tarafımda oluyor agrı kasılma sanki o taraf dolu sag tarafım bos gibi bi his bebekten dolayımı anlayamadım 🤦🏻♀️
Mnlycck ZZeynepP1903 bir tarafta toplqndığı için diğer taraf boş gibi geliyor aynısı bendede oldu doktorunuza danışın derim 🌸