BelisMelis41 NesrinH Ben ilk dozumu oldum 18 agustosta 2.dozumda eylül 8 ile 29 arası doktorum önerdi bı aksılıkte olmadı allaha sukur suan 33+2yim sadeve tetanoz asısında kol nasıl ağırırsa oyle agrıdı o kadar 1 gun surdu agrısıda
Sekerkupu NesrinH İlk dozumu 33.haftada vuruldum 2.dozum 3eylulde🤗 herhangi bir yan etki yaşamadım. Ne kol ağrısı, ne ateş , ne halsizlik 🤗
Pembe_duslerr NesrinH 3 gün önce oldum Aşıyı. 35 haftalıgım ilk gün kol agrısından mafoldum uyuyamadım bile.ikinci gün hiç birşeyim yoktu başka yan etkide olmadı şükür 🙏
Fatmadumankorc NesrinH geçen cuma oldum ilk doz aşıyı ve şu an 16+4 haftalık hamileyim sinovac tercih ettim
Aysegul9371 NesrinH bana doktorum 16 dan itibaren ol dedi bende 17 de oldum ilk dozumu çok şükür bsey olmadı ikinciyi de 13 eylülden sonra
Senanrrr_06 NesrinH canım herkesin bünyesi farklı herkeste farklı etkiler yapabiliyor bende dün akşam 8de oldum ne kol ağrısı ne de başka birşey gayet iyiyim bebişimde iyi korkma yani 😊
Ogulcanmoms NesrinH Ben de 19. Haftamda oldum ilk dozu şimdi diğerini bekliyorum biontech oldum bende sadece kolumda hafif ağrı oldu o kadar