Tubis39 Minnak-kalbim ben bi doktora sormuştum lazer önermedi yoksa bende şehir dışına bile çıkmayı düşündüm. Çatlak ameliyatı sonrası çok mu zor geçiyor
Minnak-kalbim Tubis39 ben ilkinde rahitsizlanmadim.o kadar ikincisi beni çok zorladı çünkü safra kesem yoktu midem de gaz oluşuyordu istemsiz geyiriyordum 4aya kadar amelyat olduğunda diski dışında bı ağrın olmuyor taş patlasa 15 gün cnm kişiden kişiye değişiyor tabi benim ek olarak triod çalışmıyordu üstelik safra kesem yoktu 4tane hemoraid alındı bnde
Gulsumyalcin Tubis39 ameliyat sonrası pek ağrı olmuyor ben ameliyat oldum ve aşırı rahatladım ()arveles verdi doktor ağrı olursa içmem için)
Tubis39 Gulsumyalcin inanın o kadar korkuttular ki beni böyle çok ağrımadı diyen olunca rahatlıyorum çok korkuyorum acisından ağrısından kaldı 3 gün 🤦♀️
Gulsumyalcin Tubis39 bir iki güne iyileşiyor insan ve aşırı rahatlıyor. niye daha önce olmamışım dedim ben
Minnak-kalbim Tubis39 saol cnm şimdi iyim eskisine göre ama diskin sert oldukca hemoraid çıkıyor hamile de olnca o yüzden dupalac şurup fon kullnyrm 3lt den aşağı su içmeden durmuyorum kremde suruyom duzelyo bidaha oluyo
goldenarrow Lokay yok onu duymadım. Özel dünyam hastanesinde mehmet ali deneme ye ameliyat oldum. Kesinlikle tavsiye ederim
Tubis39 Biryolcu canim merhaba ameliyat oldum çarşamba günü. O gece uyuşukluk gidince tabi ağrım oldu ama agri makinasi bağlandı bana gene çok şükür dayanılmayacak gibi değildi çünkü önceki ağrılarına göre viz geliyor.. ertesi gün eve geldim yine ağrım vardi ama agri kesici ile geçti çok şükür. Bir sonraki gün tuvalete ciktim çok sukur tabiki dikiş olduğu için acıdı ama öncekine göre aglatmadi en azından.. yani çok sukur ne ishal ne kabiz olmamak gerekiyormus iyileşme sürecinde dikkat ediyorum bakalım. Perşembe kontrolüm var yine haberdar ederim 🙋♀️🙋♀️
Biryolcu Tubis39 çok çok geçmiş olsun, inşallah en yakın sürede tamamen iyileşir ve bir daha tekrarlamaz, çok daha zorlu geçmemesine sevindim. sürecinizi paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim ☺️ 🙏
zuleyhaemre Tubis39 anestezol ve fito diye 2 kram var oturma banyosundan sonra sürünce düzenli olara geçiyo bende ilk bebeğimde oldu ama valla bu 2 krem sayesinde geçti bu süre zarfında kaysı hoşafıda tüket sakın kabız olma