Zu_leyha aleynacengel_21 isteğe bağlı yapıyolar ama bebekte bi sorun varmı yokmu en azından bilgi ediniyosunuz tabi sonuçlar yuzde yüz kesin degil yuzde 60civari falan dogru sonuç cikiyomuş herkes çocugu aldirmicaksan neden yaptiriyosun gibi konuşabilir ama Allah korusun bisey varsada sonradan şok gecirmemek adina yaptirmistim
nurpella aleynacengel_21 ben yaptırmadım doktorumla konuştum down sendromlu olsa çocuğunu aldırmayı düşünüyomusun dedi bende kesinlikle hayır dedim ee ozaman zaten net bir sonuç deil dedi benimde kız kardeşim hamile oda ne olursa olsun bana Allah tarafından armağam dedi oyüzden tarama yaptırmadı dedi bende yaptırmadım
Poyrazin_annesi Ben bugun yaptrdım 2 lı tarama testı cok onemlı ama 3 lü tarama testıne gerek yk . Yaptrcaksanız eger 2 lı tarama testı yaptırın birde detaylı ultrason cekılın
aleynacengel_21 Poyrazin_annesi detaylı ultrason çok çok önemli o kesinlikle olmalı bence de çok teşekkür ederim 🙏🏼
aleynacengel_21 Zu_leyha herşeye hazırlıklı olup bilgi edinmek durumunu öğrenmek en iyisi 🙏🏼 Düşünceniz için teşekkür ediyorum 😊
Gizemin-minnakI @aleynacengel_21 benim ikili tarama paketin içimdeydi. Yaptırdım . Olmasa da yaptırırdım. 3 lü 4 lü çok gerekli değil bence . Bir de ayrıntılı ultrason yeterli.
aleynacengel_21 nurpella aslında bu da çok doğru bunu da düşündüm evet. Ama bir yönden de her iki sonuca rağmen bilmek adına yaptırmak da istedim 😊 teşekkür ederim Allah tüm çocuklarımıza annelerimize sağlık versin 🤲🏻
elftrndmrci aleynacengel_21 ben yaptırdım, sorun varsa bebeğimi aldıracağımdan değil kendimi hazırlamak adına. Olasılık veriyor kesinlik değil tabi. Ama ben önemli olduğunu düşünüyorum. Bir de detaylı ultrason önemli bence
aleynacengel_21 elftrndmrci bende aynı şekilde yaptıracağım. Dediğiniz gibi öyle de bizim çocuğumuz böyle de. Herşeyden önce haberdar olmak en iyisi 🙏🏼
ahsennurbenli Bende yaptırdım. Bence 2 li testini yaptır ne olur olmaz. Sonrasında zaten 3 ve 4 lü yapıp yapmaman gerektiğini söyler doktorun 🥰 benim doktorum değerler normal diye gerek duymadığımızı söyledi. Ama detaylı ultrasonda bakacağız yeniden dedi. Aklında kalmaması adına olsan daha iyi
aleynacengel_21 ahsennurbenli yaptırmazsam aklımda kalacak biliyorum bende düşünüyorum ama siz değerli annelerin de yorumları önemliydi benim için teşekkür ederim 😊
Redpepper Yaptırdım, gerekli buluyorum. Risk bulunsaydı amniyosentez veya fetal DNA da yaptırırdım. Herhangi bir durumda bebeğime göre eğitim programları, fizyoterapistler vs gibi gerekli şeyleri araştırıp ona uygun ortamı hazırlamak adına gerekli görüyorum
aleynacengel_21 Redpepper çok çok çok haklısınız. Çok doğru dediğiniz gibi öyle bir durumda önlemler alınmalı teşekkür ederim 😊😊