Neva_ Doktorum bu ay klomen ve Duphaston verdi klomeni adetin dörtüncü günü kullan dedi, Duphastonuda adetin 16 günü kullan dedi, Duphaston aklımı karıştırdı niçin ve neden kullanılıyor bir bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.
EsrSvm Neva_ Progestan görevinde canım.Rahmi kalınlaştırıp gebelik varsa tutunmasını yoksa adet olmanı sağlıyor.16. gün kullan demesinin sebebi yumurtlamadan sonra kullanılması gerek.Önce kullanırsan yumurtlamanı engeller
Deryalim-26 Neva_ duphatson bende kullanmıştım. 2 sene önce. 3 ay kullandım. Kanamam çok oluyordu benim. 10 günde adet oluyordum neredeyse. Doktor onun için vermişti rahim duvarında erken dökülme mi oluyormuş ne öyle bişey anlatmıştı. Bu ilacı kullan o toprlıcak falan demişti. İyi gelmişti.
Deryalim-26 Neva_ yani o dönem daha pek bebek düşüncemiz vardı ama bi çabamız yoktu öyle söyliyim. Doktor da demişti zaten önce kanamanı keselim diye. Bu hap faydalı olmuştu kanamam da. Rahimi sağlamlaştırıyordu sanırım. Yanş bebek konusunda da faydalı olabilir diye düşünüyorum. Ben bu ilaçtan 2 sene sonra hamile kaldım çünkü sonradan istedik.