Esraali Kusciviltisi ben hep uzun vadede kullancagım şeyleri aldığım için büyüyüp yatak olan varsa onu alırım
Kusciviltisi Deletedmom93428 bende en çok onu beğendim en pahalısı 🙈 annem alıcak ama yine de çok pahalı ya
Kusciviltisi Esraali bunlar 3 yaşa kadar kullanılıyormuş 3 yaşında oda yaparım diye düşündüm ama bilemedim 🤦♀️ Başka bi öneri var mı peki sizce 🥰
2prens1prensesannesi7 Kusciviltisi Düşmemesi için yarın öbürgün emeklicek kalkmak isteyecek boyu uzayacak açısından dedim ☺️
merakliblog Montessori pembe yazan iyi ilk renk ve model olarak bence babanne işi. En sondaki sepet gibi olanlar da sanki ebatları küçük gibi
Kusciviltisi merakliblog sepet olan 120-80 boyutu büyük baya 5 yaş diyorlar ama 3 yaşa kadar olur anca bende karar veremedim bir türlü kücük olduğu icin odada yapmak istemiyorum
Hilal-95 Kusciviltisi https://resimyukle.io/r/LbXtckvJ7v Ben bunu yaptırdım henüz gelmedi ama 20 gün sonra feln dediler beklıyorum 🤗
Kusciviltisi 2prens1prensesannesi7 doğru oda var yiğenim düşmüştü gerçekten şimdi yerde yatıyor hatta 😂
Burcu4135 Kusciviltisi smart hayal besik güzelmiş ama ne kadar süre kullanılıyor acaba? Azsa o kadar paraya degmez.
Kusciviltisi Burcu4135 120-80 ölçüleri gayet iyi gibi 5 yaş diyorlar ama bence maksimum 3 yaşa kadar olur bende emin olamadım 🥰
Hilal-95 Kusciviltisi kız yok normal baza gibi bunlar 😅 12 13yaşına kadar kullanır dedi adam o yaşdada sallanmaz yani 😅 benm yanıma aldığım ahşap beşik sallanıyor zatem 1 yaşına kadar onda yanımda yatıcak sonrasında ayırıcam ben 🥰allah izin verirse🤲🏻
Kusciviltisi Hilal-95 bende iste şuan oda yapmak istemiyorum 1-1.5 yaşına kadar anne yanında duruyorlar zaten bebişler sonrasında oda yaparım dedim bunları da anne yanı icin alacağım 😂