Mdssersoy Kizlar merhaba benim bi sorum olacakti yardimci olurmusunuz ben en son 26 temmuzda adet gordum 12 agustosta korunmasiz iliski yasadim iliskiden 11 gun sonra yani 23 agustosta kan testi verdim nefatif cikti sonucum acaba kan testini erken yapmis olabilirmiyim yoksa 11 gunluk bile olsa hamilelik cikarmiydi
gokcekocyigit07 Çok erken bu tarih beklenen regl geciksin, adete bir kaç gün kala evde test de yapabilirsiniz, ama en garantisi regl gecikmesi, hakkınızda hayırlısı olsun
Mdssersoy gokcekocyigit07 çok tesekkur ederim kan testinde 1 gunluk bile olsa cikiyor dediler o yuzden sormak istedim
gokcekocyigit07 Mdssersoy hayır yanlış söylemişler ya da yanlış anlaşılma olmuş, öyle bir şey tıbben mümkün değil, kendinizi strese sokmayın, kafanız, kalbiniz rahat olsun, her şeyin en hayırlısı 🤗
nazli312 Mdssersoy Yani onu kimler söyledi bilmiyorum ama, mesela bir sonraki regl tarihinizde gebelik öğrendiğinizde zaten ortalama 4 haftalık kabul ediliyor bebek. 1 günlükken kanda çıkma ihtimali yok çünkü son reglinizin 1 gün sonrası oluyor 1 günlük 😄 Gecikmeyi beklemeniz en doğrusu. 1 gün gecikse bile kanda çıkar ama, belki onu söylemek istemişlerdir
Nazmila1978 Nazmila1978 Mdssersoy 26 temmuz da en son adetin olmuş, bu gün de 26 ağustos yani ben hep öyle hesaplarım, 26 ağustos da adet olmadımsa eğer bu hamilelik demek, tabbi başka problemler yoksa
Mdssersoy gokcekocyigit07 saolun cok tesekkurler peki iliskiden ne kadar sonra kan testi yapilmali acaba ben sanirim erken yaptirmis olabilirim
gokcekocyigit07 Mdssersoy ilişkiden sonra değil önemli olan beklediğiniz regl tarihinin yakın olması ya da gecikmesi.
gokcekocyigit07 Mdssersoy öyleyse erken gebelik testi alıp yapın silik de olsa çıkar, ona göre de kan verirsiniz
Mdssersoy Nazmila1978 neyse ben bi test alipta yapayim bari insallah vardir kizlar lutfen cok dua edin olurmu bebegim olmasini cok istiyorum😊