Aymilanin_kardesi Doğuma ne kadar kaldı ? Dr ismi? Muayene ücreti ? Paket aldınız mı fiyatı nedir? Doktorunuzun olumsuz yönü var mı ? Yeteri kadar güven veren özel gibi özel dediginiz hastane ve fiyatları?
MerveAbu Aymilanin_kardesi Doğumuma 1 ay kaldı A Life Hospital Ebru Biberoğlu 165 TL muayene ücreti 8.500 doğum paketi idi 6 ay önce Hemşireyim bir çok kadın doğum doktoru ile çalıştım çok doktor tanıyorum fakat kuzenimin tavsiyesi ile Ebru hocaya başladım bir kez gittim ve devam etme kararı aldım çok iyi ilgili açıklayıcı minnoş bir doktor. Yoğun olmasına rağmen acele acele sizi muayene etmiyor yapılması gereken ne varsa yapıyor sekreteri de çok ilgili memnunum 😍
tugbaa_g Aymilanin_kardesi takibimi özelde Mamaksu Sevgi hanımda yapıyorum doğumu ankara eğitim araştırmada düşünüyorum arada oraya da gidiyorum 20+6 olduk hala kararsızım Natomed de olabilir doğum için 😂
Aymilanin_kardesi MerveAbu Ebru hanımi duydum gittiğim gün orada değildi randevu yoktu hatta 😑 önceki dogumum a life da oldu o zaman ebru hanıma kesinlikle giderim 😊
Cansurts MerveAbu Kesinlikle tüm düşüncelerimi yazmışsınız bende kendisine gidiyorum endişelerimi tatlı bir dille yorumluyor insanın içini çok rahatlatıyor ☺️ 4 ay önce paket aldık 6.500 dü ☺️
Elifiye MerveAbu doğumdan sonra gelmese gelmeyebilir nasıl oldum diye gelip halimi hatırımı sordu bebekle de çok ilgilendi ben 2 sene önce bilgi hastanesinde doğum yapmıştım
Cansurts Aymilanin_kardesi Evet canım 4 ay önce almıştım aşağıdaki paketi almıştım. https://resimyukle.io/r/ZZs8gOgQz5 şuan ki fiyatlarını bilmiyorum ama ☺️
Cansurts Aymilanin_kardesi Yok bu kadar kağıt canım detaylı bilgiyi görüşmeye gittiğinizde veriyorlar zaten ☺️
Aymilanin_kardesi Cansurts ben 2018 de 1800 e yapmıştım doğumu 😊 Banu hocada a lifedan çok memnunum doktorlardan emin olamadım bı ama inşallah ebrudan memnun kalırım ya