miniksevdamm Sooon 99 son iki rakamlar derken son 41 kaldı heyacan korku mutluluk karmaşık duygular sağlıkla gel anneciğim😍 sizde durumlar nasıl kızlar ne kadar kaldı korku var mı
Emilah Zilansancar bende seninle aynı durumdayım.cnm 14 aylik.kizim var . 27 haftalık da hamileyim nasıl durumun? En önemlisi psikolojin :) ben şimdiden allahım yardim et durumundayım hem doğuma hem doğumdan sonra bakima
metehaninannesiii miniksevdamm hahahahhahahahahha uygulamaya gore 25 bakalım doğum olacak an nasıl olurum bilmiyorum eger psikolojil olarak iyi olursam doguma gidiyorum diye yazarim burdan😂😂
Zilansancar miniksevdamm valla ben gelmesini çok istiyorum cok yoruldum çünkü 14 aylık bebegim de var kucağıma alamıyorum agridan cok üzülüyorum dogsa belki kizimla da ilgilenebilecem
miniksevdamm metehaninannesiii güzel düşün inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerini alırız ☺️uygulama 41 diyor bana da ama hiç içime 41 doğmuyor sanki Eylül 20 gibi gelecek oğlum
miniksevdamm Akrepbebek yarın gideceğim bu ana kadar normal görünüyor bakalım kaçıncı haftada gelecekler😂40 ı beklemek istemiyorum ama ya
metehaninannesiii miniksevdamm benim de uygulamaya gore 20 eylul diyor ama ne kadar gec gelirse benim icin daha iyi 😂😂