Sukranerolkaradag Patito__ 18,19,20 genç anneler diye post açanlar var :)) ben 27 yaşındayım yaşlı mı oluyoruz anlamadım.😃😃
SyhnHtp Sukranerolkaradag hayir asla degiliz bence :) gayette anne olunacak olgunluga ulasmis hissediyorum kendimi. Ben 25 imde evlendim 31 de hamileydim bilerek ve isteyerek bekledim iyikide beklemisim cunku suan cocugum icin hem maddi hem manevi haziriz :)
Tubad Patito__ amin 🙏 hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza. Fatih/Çapa da oturuyorum. Sen?
Patito__ Asya_2402 masallah Allah anali babali buyutsun saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah bn dha yeniyim 7+4 yas 30 ilk bebegm olck ibsallah 3 yillik evliyim
mucizem61 Zdravo ben decavit kullanıyorum kan sulandirici iğneyide kullaniyorum ben de 7 yıl bekledim umudumu kestigim anda rabbim mucize verdi ben biraz kiloluyum zayıflamaya başlamıştım o ay tüp bebek tedavisine baslicaktim bende
Zdravo mucizem61 Aminnn inşallah .Decavit kullanayım o zaman çok sağol bilgilendirdiğin icin.damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış doktor kullan sorun olmaz dedi ben cesaret edemedim kanım pıhtılaşırsa diye korktum.
4283eslem Patito__ 34 yaşındayım 17 yıllık evliyim 4.bebegimizi bekliyoruz konyada oturuyorum kızım olcak insallah 😊not:asıl anneliği 3. Çocuktan sonra anlıyorsunuz daha bir kıymetli oluyor bu sonuncular nedense😉
Patito__ 4283eslem Masallah Allah bagislasin hepsini not: 4. Cocuga kadr cikmam heralde en cogu uc dusunuyorum o da dogum bi yapayimda ona göre 😂😂
mucizem61 Zdravo ben 14 haftadan beri kullanıyom canm doğuma kadarda kulanacakmisim bisey olsa vermezdi illaki doktor cnm rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
NekwaSultan Patito__ Istanbuldan 30 yillik bir adet 38 haftalik bir adet 10 agustosta 3 yasina girecek ogullar annesiyim :))
LtfiyeKarabacak 30 yaşındayım 3 üncü gebeliğim:) büyük kızım 11 ortancı oğlum 1 teşrif edicek beklenen nimette 12 haftalık 😊
Patito__ LtfiyeKarabacak masallah Allah bagislasin yeni bebisin de saglikla gelsin insallah bende 30 yas henuz mercumek benimki de ilk olcak insallah 7+5 deyim ❤️❤️
biiiidamla Patito__ 1 ay sonra 33 olacağım...8 yasında bir oğlum var,22 haftalık hamileyim şuan kızım olacak inşallah. 🙏
Patito__ biiiidamla Allah bagislasin kizinizi da insallah Rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin ne gzl ikisinide tadacaksiniz ne mutlu size bnde 30 yas ilk cocuk daha minnak 7+5 deyim ❤️❤️