Patito__ deletedmom351 ooo bu kadr genc yasta anne oldunuz masallah ne mutlu size bn Allah nasip ederse 31 de anca 😂😂😂 amin cnm saol Allah analı babali buyutsun insallah
Aybikee Faziletttt o zaman size tartışılan bir soruyu soracağım. Gebelik kadının vücudunu yeniler mi yıpratır mı? Ard arda doğum yapmış biri olarak bunu sizden iyi kimse cevaplayamaz😀😀 bazı drlar kadının hücrelerini yeniler diyor kimisi de vücudu yorar diyor
Patito__ deletedmom351 bir yani guzel cocuklarinizla daha uzun vakit gecireceksiniz insallah gen anne baba gzl oluyor ya bnde isterdm ama nasip 31 ine anca 😂😂
Patito__ Gulcag memnun oldm cnm masallah drun olmaz dedigi hemen hamile kalmis 😂😂😂 bi de sorun yok hemen olur dese ne olcakti cok sukur Rabbimin isini Rabbim bilir insallah saglikla kucaginiza alirsiniz ben daha 7+4 um bugun
Gulcag Patito__ ay maşallah küçücükler daha 😍 sorma ama gerçekten kıstım var rahim çok geride çok dua etmiştim ramazanda Rabbim bayramımızı çifte bayram eğle diye geri çevirmedi beni 😍 cuma günü öğrendim bi de şaşkınlıktan ne çok ağlamıştık eşimle 🙈
Didemalkanendik 30 yasındayım 6 yıllık evliyim 3 yasında oğlum var 34 haftalık kızıma hamileyim İstanbuldayım
Patito__ Didemalkanendik bnde 30 yasindayim henuz cocg yk 7+4 luk hamileym ck sukur bende istanbuldanim
Patito__ Kuzucum 😂😂😂😂 istanbul izmir cevresi degil ama olsun mesafeler engel degil 😂😂😂 Allah bagislasin cnm doguma az kalmis insallah saglikla kucagina alirsin
Kuzucum Patito__ amin canım herkese hayırlı dogum versin Rabbim. Saglıcakla kucagımzda görelim hepimiz inş.🙏
Patito__ Pinkmom 😂😂😂 tam bana goresin hahahahaha bende istanbuldayim yas 30 ama bnm bebis daha kucuk 7+4 lugum henuz istanbulun neresindensin. Amin Rabbim hepimziin evlatlarini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Pinkmom Patito__ Oyy çok minnoşmuş daha taze hamile☺️Hepimiz sağlıkla kavuşalım😍Avcılar tarafındayım,sen neresindensin? 30 luları görünce seviniorum zira çoğunluk hep 20 li yaşların başı🤨 bi zamanlar bizde öyleydik😩
Patito__ Devrimirem masallah Allah kucaginiza almayi nasip etsin saglikla gelsin insallah bende 30 yasindayim isttanbuldanim memnun oldm ❤️
Faziletttt Patito__ yok cnm ikinci evliliğim iki tane çocuğum var babasında şimdiki evliliğimden bir kızım var
Faziletttt Aybikee cnm o eskilerin lafı eskiler normal doğum yapıyorlardi yedikleri içtikleri hormonsuzdu şimdi zor aslında
dileknazliay Patito__ hiç birşey için geç değil, evet erken anneliğin çok avantajı var kızımla arkadaş gibi olduk fakat şuan kendimi daha hazır hissediyorum anneliğe. Geç annelik daha da farkındalık yaratıyor insanda yani en azından bende öyle oldu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 40 olmadan 2. de çıkar aradan :)
Patito__ dileknazliay tabiki yas alinca anne olmak daha guzel ama bukadar almasaydim olurdu 25/26 ideal bence ama nasip olmayinca olmuyormus artik 40 a kadr 10 senem vr pes pese yapmam lazm nasipse 😂😂 arkadas 5 seneye 4 sigdirmis ondan beyim eksik 😂😂😂😂😂
deletedmom351 Ayy hazır genelinin çocuğu var size şey sorayım benim oğlum 1 buçuk aylık kabızlık sorunumuz var huysuz baya bu durumlar ne zaman oturur yani ne zaman tam anlamıyla düzeliriz kızlar ya? 😔
Patito__ Gulcag bende Ramazan da hamile kalmisim cok sukur uc yildir bekliyorum bir dusugun vrdi kasimda ama cok sukur ck dua ettim Rabbim nasip etti sizin adiniza da cok sevindim insallah saglikli bor hamilelik geciririz hepimiz ❤️❤️