GoncaClk İdrar yolu enfeksiyonunda şüpheleniyorum idrarda yanma vs oluyor 14. Haftadayim bugün koyu kahverengi leke gbi bişey vardı başına gelen oldu mu
Birmelekannesi_38 GoncaClk Bende de enfeksiyon var ama leke falan gelmedi sen bı doktora söyle gecikmeden yanma enfeksiyon belirtisi ama lekeyi bilmiyorum canim
Sevgi_kuscu123456 GoncaClk bende sağlık ocağında idrar verdim yanma oluyor diye yoğun enfeksiyon çıktı doktorum antibiyotik ve toz verdi
korkmazkevser GoncaClk canım bikac gün önce de benim başıma geldi doktorum kesinlikle ilişkiden dedi 20 haftaya kadar yasak koydu üç haftalık iğne yazdı progestan başlattı şuan iyiyim biraz daha korkma kırmızı olmadığı sürece ihmal de etme ama
GoncaClk Birmelekannesi_38 Evet hastaneyi aradım ama öğle arasiymis birazdan arycam olmazsa gidicem tam anlayamadım iç camasirimda vardı kan mi leke mi koyu bı renk 😑🥺
GoncaClk Sevgi_kuscu123456 Bende smdi doktordan geldim şükür bebekte bı sknti yok idrarda enfeksiyon çıktı baya antibiyotik ve bı hap verdi
GoncaClk korkmazkevser İdrar yolunda baya enfeksiyon çıktı benimde antibiyotik verdi ilişkiden de olabilir onu sormadım ama bende dikkat edicem kesinlikle😔 hayırla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah hepimiz🤲🌸
korkmazkevser GoncaClk Amin inşallah çok dikkat et canını da sıkma rızkı varsa zaten herşey bahane olur canım benim 😍