Hilal-95 Emelkocak1453 aynı bende öleyim bıgun 2.doz tetenoz oldum bide 🤦🏻♀️ Ben iyim şükürde sadece oturduğum yerden kalktığım zaman bi karnım acıyor snra geciyor geriliyor sanırım 🤗
ikizlerimibeklerken- Ikincimelek maalesef en son 11 haftamda gittim ama 3tür doktor kalp atışıyoa alakalı kıza benziyor diyor tabiki sadece tahmin Net bir şey yok 🌸 Bende suan totem yapıyorum 😂 1 ay gitmicem gittiğimde direk öğrenirim diye düşünüyorum inşallah 🙏🏻🤭🦋
Ikincimelek ikizlerimibeklerken- Hayırlısıyla olsun insallh..benmde 4.5 yasnda bi oglum var baklım bu nasip artk
Hilal-95 Emelkocak1453 yaa ne güzel hayırlısı olsun sağsalim kavuştursun rabbim cümlemizi ben en basından beri erkek diyolar 🤗 hazırlıklara basladınmı naptın ben hala hiç bsy hazırlamadm aldım ama yıkama felan yapmadm😅
Kuzucccum Havva1995 erken mi oldu doğumunuz . Rabbim en yakın zamanda size kavuştursun prensesınızı aminnn ınss 🙏💓💓 daha var bana doğum ıcın
sehrengiz_8 Hacer188 kendimle aynı olan kişiye rast geldim sonunda doktorunuz doğum tarihi ile ilgili gün verdi mi?