aysebeyza Zehra9616 şu anlık çok iyi gidiyor 🥰cinsiyetine erkek gibi dedi doktor ama hala kesin değil 😁 senin nasıl gidiyor ?
Minnosannesi38 K88_ başım çok agrimiyor ama benim bulantilarim hala devam ediyor ya seninde öyle mi canım
K88_ Minnosannesi38 bulantılarım çok şükür kesildi kuzum cinsiyet için 16. Haftada gideceğim sen öğrendin mi :)
K88_ Minnosannesi38 ya hadi bakalım sağlıkla gelsinler inşallah 😊 ne zaman gideceksin kontrole ben 12. Haftada gittim en son bana 16 gel bir daha ki sefere dedi
Minnosannesi38 K88_ aynen bende geçen hafta gittim 12 haftalikken ikili test sonuclarimi bugün ogrencem amin inşallah sağlıklı olsunlar da
K88_ Minnosannesi38 yaaa sen de kaygılanıyor musun acaba bir şey olursa bu süreçte diye gidip göresim geliyor arada hep :) nerede oturuyorsun 😍
Minnosannesi38 K88_ evet ya hep gidip iyi olduğunu görmek duymak istiyorum birde benim ilk gebeliğim karnımda öldü o yüzden iyice tedirgin oluyorum insallah bisey olmaz sağlıklı olur Kayseride canim sen
K88_ Minnosannesi38 istanbuldayım ben de kuzum. Yaa çok üzüldüm hatırlatmak gibi olmasın da kaç haftalıktı ve neden öldüğü belli mi
Minnosannesi38 K88_ 9 haftalık ti yok normal demişlerdi ama şimdi kan pihtilasma m için her gün igne kullanıyorum