Eylllllll mor_menekse1 Benimde hesaplamama göre 1 hafta önden gidiyor ultrason 😂🤔 aşırı mide bulantısıyla Sürünüyorum ya senin ☺️
Nghnyr ktnzehra49 aaa geçmiş olsun. Şuan bende covitim. Bende kilolu hamile kaldım hiç sana bahane bulmasın.
ktnzehra49 Nghnyr benim doktor kendine çok güvenemedi galiba bi önceki gebeliğimdeki doktorum kızımı 14 haftalık kız dedi öylede oldu ama bu doktoru pek sevmedim
lunam Feyzaveannesi aynen ben de öyleyim. Gerçi en iyi olduğum gün bile sabaha karşı mide bulantısıyla uyanıp lavaboya koşuyorum. İnşallah geçer bulantılar.
mor_menekse1 Eylllllll benimde midem baya bulanıyor prilam diye bir ilaç verdi Dr onla idare edyorum 😅 hiç su içemiyorum sen içenilyormusun cnım
Leylosacl citlenbigim2212 benim 22 aylık bir oğlum var sürpriz oldu ama kiz olduğunu öğrenince çok mutlu oldum sağlıkla hayırla dogsunlar insallah 🤩🤩
Eylllllll mor_menekse1 Evet Allah’tan su var 😂 Hem kan ilacı hem vitamin hemde progestan kullanıyorum ayriyetten bı tane de mide bulantısı için kullanmak istemedim şimdilik idare ediyorum bakalım ☺️