K88_ Zehra9616 yok kuzum konuşmadık doktorumla öyle bir şey iki hafta önce gitmiştim şimdi cumartesi gideceğim bakalım :)
Zehra9616 K88_ valla ben cok merak etmiyorum suan acikcasi ama cevrem cildiriyo cinsiyet icin oglandan sonra kesin kız falan diyenler var ama bilmiyorum senin nasil gidiyo sıcaklarda perişanız ☺☺
Busramnida Betl01 Ayy bizede kıza benzetti dr ama net öğrenemedim ben 🥰 siz kaçıncı haftada öğrendiniz 😍
ktnzehra49 Nghnyr sağlıcakla gelsin inşallah ben de öğrenseydim iyi olacaktı en azından bi hazırlığa başlardım😅
Momlf zeynepin_annesiiii uyy maşallah ben kız bebek bekliyorum peki sizz😍 Durumlar nasıl bu hafta sancılar çıktı nstde ama açılma yok henüzz ağırlaştım artıkkk
zeynepin_annesiiii Momlf benim de kız dün gittim en son açılma sancı yok . Nst de çıkmadı . 3400 Gr olmuş bizimki . Tahlil fln istedi kan idrar . Haftaya yine gidicrm bakalım
likapalar1 yesilkelebek evet büyük ihtimalle kız dedi çok şükür iyi gidiyor ufak tefek mide problemler hariç şükür. Sen nasılsın senin nasıl gidiyor :)