Hersey kafada bıtıyo valla suan cok basıt klıse bı soz gelebılır ama oyle
kzıım uc ysına kadr emdı dort yasına aylar kala ben hamıle kaldım hamıle oldugumu testte gorduguö gun bıraktrma kararı aldım
yanı asla memeden ayrılmayan gece bıle yenıdogan gıbı emerek uyuyan sureklı emmeye kalkan bı cocuktu bıraktıramıyodm neler surdum neler denedm ama bı mecburıyetm olmadıgından bende cabalamadm ısrarcı olmadm hamıleljte bunyem kaldramazdı o kadr uzun emzırme sonrası hamılelk dıye dusunp bı gunde bıraktrdm
sabah uyandıgında asla vermedm sureklı ıstedgı seylerı pısırdım o gun ben ev temzlrken babasıyla gonderdm gelınce yne vermedm meme gecstrdım tavı aglamalı krızlere dayanmak gerek oyke boyle aksam ettık
nınnı actım sarıldım ama ememezsın artık buyudun doktor yasakladı dedım yıne aglamalı krızlı bı ıkı saat sonrası yorgunlktan uyudu
gece uyandıgında emmek ıstedı vermedm kalktı agladı uykusu acıldı bende kalktm tv actım ızledk yemek yaptm canının ıstedıgı bısey yıne oyun derken uykusu geldı oksadm sarıldm uyuttum
yabı gun ıcınde bol bol yorup cok ıstedgınde dıkkatını dagtmak ve mumkunse sızden bıkac saat uzaklasması gerek sabırla oluyo