Zeyyyn Mervenurns vurandan kaynaklı benimde öyle olduydu ilkinde bişi anlamadım ağrı çoktu ama 2ncide hem yaktı hemde kolum morardı ama ağrım olmamıştı
EylulHifaa kızlar ilk dozumu ben 20. haftamda oldum ikinci doz için hemşire 27. haftada gel dedi sizler nasıl ne kadar aralıkla vuruldunuz bana 27. hafta biraz geç geldi gibi ama
BernaKD EylulHifaa Bnde pazartesi ilk dozumu oldum 1 ay sonra gel dedi 2 . Doz için sizinki neden öyle acaba
Kykcirem EylulHifaa Ben de aynı şekilde 21 de vuruldum 2.doz da 27.haftsda dedi gittim sağlık bakanlığı göndermemişti 30. Haftamda oldum
melekanesi EylulHifaa canım bende ilk dozumu 20. Haftada, ikinci dozu 24. Haftada oldum. Üçüncü dozu 6 ay sonra olacaksın dedi hemşire. Çevremde hep bu şekilde olmuş. Bence doktoruna da sor.
Mervenurns İlk dozumu olduktan sonra tam 1 ay sonraya randevu verdi canım. Sanırım dozun yüksekliği ile alakalıdır diye düşünüyorum
265Hay EylulHifaa ben de birinci dozu 20. Haftamda vurundum 2. Dozuda 27 haftada gel dedi bir kac gun sonra vurunacagim normal yani ☺