busra5501 Merhabalar ben 15+5 günlük hamileyim acaba bebeğimi ne zaman hissederim nasıl bir his çok merak ediyorum. Bide arada sırada sağ kasık ve Rahim tarafında anlık iğne batığı gibi sancılar oluşup geçiyor sizlerdede oluyor mu 🤍🌼
alyaninannesi2 busra5501 ilk gebelikse 20 den sonra net hissediliyor. Bende öyle oldu 2 3 haftadır hissediyorum. Çok farklı bir duygu 😇 batmalarda gayet normal bebek yerleşiyor
Yagmur00 busra5501 boyle kucuk kucuk kalp atısı gibi biseyler oluyo 20 haftadan sonra daha eglencelı ve mutlu oluyor sun canım tık tık sana vuruyor
ozdenonay busra5501 ben 17 haftalıkken hissetmiştim gazdır o falan dediler ama ikisinin arasındaki farkı anlıyordum bildiğin bebek hareketleriydi şuan 21 haftalık biraz daha net ve sık hissetmeye başladım
busra5501 alyaninannesi2 teşekkür ederim 🥰 ben biraz panik biriyim bide gurbetteyim yalnız geçiyor o yüzden sanırım kendimi çok dinliyorum böyle az bir sancı vursa neden oldu birşey mi var Allahım sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🙏 💖
Eyoo Bende 19 haftalık hamileyim bir gün hissediyorum bir gün hissetmiyorum böyle bazen içimde sanki sinek geziniyormuş gibi hissediyorum kaşınıyor hissettiğim yer bu da bebek haraketimi sizce
busra5501 Eyoo ben henüz hissetmedim bilmiyorum ama kaşınınca bolca yağlayın kremleyin deniliyor çatlak oluşuyormuş😊
alyaninannesi2 busra5501 vallahi bende öyleyim 😂 ama biraz sabredin hareket ettikten sonraki zamanlar daha rahat geçiyor iyi olduğunu biliyor insan 🥰
Hemsireda Ilk gebeligim 20. Haftada hissettim tam olarak şu an 24 haftaa özellikle akşamları acayip hareketli canını yedigim