Mom653 Kızlar su sızıntısı nasıl olur dün doktorum suyun azalmış dedi başka doktora gittim gayet iyi dedi ilk gebeligim bilgisizim bilmiyorum su sızıntısı nasıl olur nerden anlarım su olduğunu 24+2
busra5501 Mom653 bunların cevabını tam olarak bilmiyorum ama güzel beslenip bolca su içmenizi öneririm. 🌼
Ela20 Mom653 suyun artmasının da azalmasının da birçok nedeni var hangisi olduğunu neden olduğunu doktor öngörebilir. Bol su, karpuz, kiraz, şeftali suyu artıyor
DamlaAli Mom653 su gibi şeffaf kokusuz bir akıntı oluyor mu? Eğer öyle fazla bir akıntı varsa hastaneye gidip amnisure testi yaptırmanı öneririm. O testle anlaşılıyor
ikbal08_karaaslan Mom653 havuç suyu da suyu artırıyor günde 1şişe maden suyu,2litre su ve düzenli meyve tüket Allah’ın izniyle artırıyor benimde ilk gebeliğimde balıma gelmişti doktorum bunları söylemişti.
ZeynepUstaaa Mom653 benim suyum akıntıyla sızıyomuş ben hiç farketmemiştim kontrolüm de doktor dedi bol bol karpuz yedim su içtim şimdi suyumuz normal seviyede şükür
Selin12- Mom653 eczanede test ler var medicalcilerde de satılıyor turnusol kağıdı gibi kağıt alın onu deneyin anca o şekilde anlaşılır
Akrepbebek Mom653 bence bi doktora görün. Çünkü önemli bir konu.ic çamaşırda islaklik ,idrarini yaparken tut eger tuttuğun halde bir şeyler akıyorsa sudur.Havuc kuru var İbrahim saracoglunun onu deneyebilirsin. İnş şu değildir..