ikizlerimibeklerken- Selam güzel anneler 4 haftalıktan beri sizlerleyim daha çok yeniyiz 🌿 İstanbul anadolu yakası olanlar var mı ? Pendik kartal arasıyım ben 🌸 Hangi doktora gidiyorsunuz tavsiyeleriniz vs. Olursa çok sevinirim 🙏🏻🦋
ikizlerimibeklerken- Ben de okadar doktor değiştirdim kii , medipolde karar kılmayı düşünüyorum. Canan hanıma gelmiştim memnun da kalmıştım aslında 🙏🏻🌸
ikizlerimibeklerken- Handan_65 memnunmusunuz birde şifa hastanesinde Dogum ücretleri ile ilgili bilginiz varmı, benim araştırıpta en uygun buldugum yer medipol oldu şuanda 🌸🤭
Handan_65 ikizlerimibeklerken- Valla sordum ama komik Soyle diyim mesai saatleri içinde olursa sabah 9 aksam 5 1500/2000 Cumartesi 2500 3000 pazar ve akşamı 3500 ve 4000 arası:) 😀 bebeğimizi uyarirsak karlı cikicaz 😀 doktordan memnunum yoksa gitmezdim de fırsatçılık işte de doktoeumu seviyorum kaynarca yüzyıl da doğum standart 3000 3500 arası muayene 150 muayene bana çok geliyor bide doktoruma alistm
ikizlerimibeklerken- ilkgozagrimhavinim bende 1-2 kez duydum evet ama sanırım medipolden doktordan doktora muayene ücreti değişiyor, çünkü canan hanımda 110 ₺ gibi bi fiyata muayene olmuştum ben
Zeysezer ilkgozagrimhavinim memnunum söylemesi gereken her şeyi söylüyor kendim hemşireyim doktor hasta ilişkisi bence olması gerektiği gibi ne suratsız ve çok cıvık. Bekletme yaşamadım hiç saatinde alındım içeri. Benim çok ihtiyacım olmadı ama gerekli durumlarda mail yoluyla haberleşiyoruz kendisiyle.
ilkgozagrimhavinim Zeysezer sadece mail yoluyla mı haberleşebiliyorsunuz? Çoğu doktor numarasını vermiyorda ben eski doktorumla instagram üzerinden haberleşebiliyodum.
ikizlerimibeklerken- Handan_65 gerçekten çok komikmiş doğum sonucta bu belli mi olur fiyat farkı ne alakaymış, ilk kez duydum 😂 daha neler duyucaz acaba 😂 anladım canım teşekkür ederm açıklaman içinnn🌸🌸🙏🏻
Zeysezer ilkgozagrimhavinim İnstagram ben kendim kullanmıyorum o şekilde haberleşiyor mu bilmiyorum geri dönüş sağlıyor zaten gün içinde şayet çok acil bi şey olursa doktora danışmama gerek yok kendim giderim zaten acile o yüzden numara verilip verilmemesi bence çok elzem değil ama tercih meselesi
Mavilinaninannesi Pendik sifa soner beye gidiyorum muayene ucreti 115 lira ama ben tuzla kartım oldugu icin 90 lira veriyorum tuzla karta dogumdada %20 indirim oluyor nakitte tabi eğer firsatiniz varsa tuzlakart alin