Acemianne1212 Kızlar 30 haftalik gebeyim vajinam da çok aşırı kaşıntı var özellikle geceleri ölüyorum ne yapabilirim acil yardım lütfen
Ozlemyzc Acemianne1212 bepantolun kaşıntı kremi var kortizon yok içinde ben onu kullanmıştım hemen gitti kaşıntım
Ela20 Acemianne1212 mantar veya enfeksiyon olabilir. Erken doğuma sebep olabilir önemli bir konu mutlaka doktora git
Acemianne1212 metehaninannesiii randevu anca salıya alabildim gidecem inş o zamana kadar nasıl dayanacam bilmiyorum 🤔
Timur Acemianne1212 Buz torbası koymak: Buz ile vajinada kaşınan bölgeye kompres yapmak kaşıntıyı alır. Bunuda dene cnm ins geçer 🙏🌹
Ozlemyzc Acemianne1212 ben hiç bir zararını görmüyorum görmedim de çok rahat ediyorum içerisinde kortizon ve ona benzer bir içerik olmadığından sanırım
aybsr Acemianne1212 aile hekimine gidin isterseniz travocort diye bir krem var o da iyi geliyor mantara
Nazzlitekcan Acemianne1212 benim de oldu mantar dedi bana da. Enfeksiyon mu mantar mi doktor bilir tabi bana fitil vermişti. Ama çok kötü olduğumda maydanoz ve kekiği kaynatıp o suyla temizledim biraz rahatlamıştı o şekilde.