Kızlar saçlarımı hamilelikten önce ombre yaptırdım. Şu an 37. Hafta bitmek üzere. Doğuma az kaldı. Sayaç 20 gösteriyor. 🤣 Dogumdan sonra evde kız kardeşime boyatmayı düşünüyorum. Kuaföre gidecek zaman olmayacak büyük ihtimalle. Şimdi benim saçlarım normalde kahverengiydi. Saçımda boya yoktu. Kuaföre ombre yaptırdım, yaparken krepeleyip uçlarına acıcı sürdü. Ve üstüne herhangi bir cila boya vs atmadı. Dibi kendi rengim kaldı ucu açıcı ile açıldı. O şekilde bıraktık. Aylardır öyle kullanıyorum. Geçiş de çok güzel oldu. Ama şimdi ben bu renklerden sıkıldım. Saçımda ombre geçişi kalsın ama rengi açılıp küllensin istiyorum. Yani bu ombrenin üstüne komple açık küllü sarı falan yapsam, dipler kendi saçım olduğu için hafif açılır, uçlarda açıcı var diye daha açık bi ton olur gibi geliyor. Yani ombre geçişi yok olmaz dimi? saçı komple bi boyasam nasıl bi sonuç elde ederim. Uçlar baya açık dipler kahve kendi rengim. Geçiş süper. Geçişi bozmadan komple açmak için ne yapmalıyım Yani hangi renk hangi boya ? Nasıl bir uygulama? Bilen var mıdır 😚
Birde normalde krepeleyip açıcı sürüp üstüne de boya sürüyor kuaförler. Benim kuaförüm yapmadı onu. Direkt açıcı ile ombre geçişi yaptı bıraktı. Şimdi bu kuaförün vakti zamanında sürmediği boyayı sürsem yine ombreli kalır ama daha sarışın bi görünüm olur diye düşündüm. Hani ombre var ya, hangi boyayı sürersen sür o geçiş hep kalır gibi geliyor mantık olarak. Ondann bi açık küllü sarı alıp boyayı kafama komple sürsem yine geçiş kalır ama komple geçişli halde açılır dimi? Yanılıyor muyum ? 😅