Kubratasr Merhaba İlk doğumumda kesi olmadı ama bebeğim küçüktü 2500 Dü kılosu şuan bebeğim haftasıyla uyumlu gıdıyor kesiden çok korkuyorum hatta sezeryan bıle düşünüyorum bu yüzden başına gelen oldu mu ilk dığum kesisiz olup 2. Doğumu kesildi olan
bilnazo68o Kubratasr kesidem korkmayın hissetmiyorsunuz ki. 3100 doğdu oğlum bende yapıldı hissetmedim. Yırtık tan kesi daha iyidir korkmayın bence. Hemde ikinci bebekmiş
Ysmmmnn Kubratasr kesisisz nasıl ağrınız falan oluyormu benim ilk doğumumda baya bi dikişim vardı ikincidede olacakmı merak edyrm
Kubratasr bilnazo68o ahhh istemsiz Bi korku var içimde sancı dan falan hiç bişeyden korkmuyorum ki suni sancıyla dogurdum doğumumu oyle başlattı sancılar çok fanydı ama ama hiç korkutmuyor gözümü o bılıyorum o gunluk bişey olacak sancı ölmüyor insan Bi şekilde geçiyor unutuyorsun ama kesi için aynı şeyi düşünemiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kubratasr Ysmmmnn kesisiz doğumu mukemmeldi açıkçası iç kısımda çok az Bi yırtık vardı hiç sorun olmadı o Bi kaç dikişler halloldu. Hatta gecen gittiğimde doktoruma konuştum oda 2. Doğumun kesi oranı çok düşük dedi bilmiyorum beni mi rahatlatmaya çalıştı.
Ysmmmnn Kubratasr ya ne güzel inşallah bendede kesi falan olmaz bana çatın üstten basık dedi 3650 doğurdum ilk bebeğimi
Kubratasr Ysmmmnn o durum biraz sıkıntılı oluyor arkadaşımın da oyleydı baya zor Bı dogum oldu onunda bebegının kılosu oyleydı 2. Doğumu uz mu olacak İlk ı nasıl geçti
Kubratasr Zemheriiiiiiii yer farklı bu arada sezeryan dan aşırı korktuğum için İlk dogumu u normal tercih etmiştim ben galıba her türlü korkuyorum😢