K88_ Günaydın 11+3 olduk bugün şu üç dört gündür ayağa kalktığım an ama görseniz nasıl kalkıyorum o kadar yavaş ki ağır çekimde resmen ama yine de kalbim yerinden çıkacakmış gibi öyle baskın öyle güçlü atmaya başlıyor ki sesini duyuyorum benim gibi olan var mı acaba 🥺😢
Mom3834 K88_ normal, artık kalbiniz iki kalbe kan pompalıyor.. ilerleyen haftalarda gücü daha da artacak :) hele bir merdiven çıkın:) endiselenmeyin. Kalkarken yavas kalkın güzel nefes alıp verin. Normale dönecek
Mayacm K88_ evet canım ben suan 14 haftalıgım dedıgın haftalarda banada cok oluyodu doktorum normal dedı kan akısı falan hızlandıgı ıcın carpıntı yapıyo korkma dedı tansıyonum falan yok benm ıstersen yınede sor doktoruna ama normal suanda da arada hıssedıyorum ☺️
MerveBilge Merhaba ben de yaşıyorum ara ara henüz doktoruma danışmadım 1 Eylül de kontrol de danışacağım. Tansiyon yükselmesi gibi bişey oluyor ve kulaklarımda çınlama yapıyor.
K88_ MerveBilge ya yükselmesine çok yükselmiyor nabzım ama öyle güçlü atıyor ki ağzımdan çıkacak gibi. Ben de cumartesi bi soracağım valla uzandım öyle kalkınca korkuyorum resmen
K88_ Mom3834 ya sen balsın kız deme öyle 🙄 diyorum ki daha çok yeni bu ne hız 🙄🙈 oturuyorum koltukta ayağa resmen ağır çekimde kalkıyorum o an bile hızlanıp öyle güçlü atıyor ki sesini ben duyuyorum dışarıdan sonra duruyorum bi 15 20 sn sonra yürümeye başlıyorum eee ben böyle evde hareketsiz kaldım ama ne yapacağım 🥺
Mom3834 K88_ ohoo daha neler yaşayacaksınız ? Tüm vucut kontrolünüz bir bebeye geçecek 🙈😬 alışırsınız :) kalbinizde alışacak oluyor o hafta öyle şeyler siz yine de doktorunuza da iletin muhtemelen tansiyon nabız normal cıkar, o da aynı şeyi söyler :)
idilvera Benim de hamileliğimin ilk haftalarında kalp çarpıntım oldu. Kardiyolijiye kadar gittim. Gayet normal dediler. Bol yürüyüş önermişti doktorum da. Bir süre sonra geçti zaten. 😊