Didem11- Kızlar selam 3 Eylül’de sezeryan olcamm Allah’ın izni ile az vakit kaldı. Hastaneye giderken yanımda ne goturmeliyim süt arttıran içecek vb bişey götürmem gerekir mi tavsiyeniz ne olur deneyimli anneler fikir verirseniz çok sevinirim🤗🤗
metehaninannesiii Didem11- hastaneye göturmeye gerek yok canım zaten bebek az az emdigi icin birde göğüsler suan dolu gerek yok hastanede uzun kalinmiyor eve gidince kuru kayisi hosafi ic mesela hem kabızlığı onler hemde sut artimina hosaf faydasi oluyor
Kbr-2 Didem11- göğüs ucu çıkarıcı rczaneden ve süt sağma pompası ve sütün işk gelmez ise bineronla verme mamayı bn ilk bebeğimde bilmedim biberonla mama verildi sonra pompa ile sağdım süt geldi ama bu seferde kızım almadı şiringa veya kaşıkla şimdiden hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün çikolatabitter sade nescafe bunlar doktor yanına al demişti bol bol içip yemiştim başağrısa mide bulantısına iyi gelmişti
BerayAzra Rezene çayı☺️ Gaz için kimyon götürebilirsin hastanede verdikleri çorbaya falan eklersin. Pekmez götürebilirsin şuan aklıma gelenler bunlar 😊