Gzmmhmmd Selam hanimlar 34+4deyim usgde 35 hafta ciktik sancilarim bence fazla ama ntsde 50lerde cikiyor aci esigimde yuksektir aslinda dayanikliyimdir niye bu kadar aci cekiyorum diyincede bir cewap alamadim dogum baslayabilir her an dedi bebek 2.5 kilo dogum baslarsa durduramayiz belli bir buyukluge ulasmis cunku dedi doktor 35-36da dogum yapan anneler varmi nasil gecti dogumlariniz bebekler kac kiloydu kuweze girdimi ne kadar kaldi yasadiginiz herseyi anlatirmisiniz lutfen 🤔
znurstnKaraca Gzmmhmmd bende 35+1 oldum 36 da nst var sancı çıkar diye korkuyorum sancı çıkarsa hemen sezeryanamı alıyolar bilginiz varmı
BurcinC znurstnKaraca sancı var diye Doğuma almıyorlar suyun gelirse doğumunu hızlandırırız diyorlar benim sancılarım 90a bile çıkıyor ama doktor müdahale etmiyor :)
Gudigudi znurstnKaraca 36da sancim cikti acilma da cikti. Doktor hap verdi sancilar durdu. Sanci cikarsa hemen doguma almaz sanmiyorum.
Gzmmhmmd znurstnKaraca yok hemen almazlar bi acilma kanama su gelmesi olmadikdan sonra alacaklarini sanmiyorum ben ☺
BurcinC 33. Haftada sancılarım çıktı iki saniye arayla 50 oluyordu düzenliydi Doğum başladı dediler hastaneye yatış yaptılar ciğer geliştirici iğne vurdular ve benimde sancılarımı durdurmak İçin bir şey yapmadı bebek büyüdü ona zarar verir sancılarını durdurmam dedi. Herkes gelcek gözüyle bakarken sancılarım durdu iki günde :) ve iki hafta oldu bebek hala gelmedi :) korkmayın durabilir sancılar