ErdemirinAnnesi Yara olmuştu yine emziriyordum içim içim gitsede acıya dayanmak zorundaydım sonra kan geldi birden kremler sürsemde sızlıyo sütümüde sağamıyorum başına gelen var mı acaba
metehaninannesiii ErdemirinAnnesi garmastan pomat ve gumus kapak oneririm ben doğum yapmadım ama benim meme ucum yarıkti ve kan geliyordu agrisindan duramıyordum bunlari kullandim geçti cok sukur ama yinede her ihtimale karsi kullanmaya devam ediyorum.Emzirirken bu ilaci silmeniz lazim haberiniz olsun
ErdemirinAnnesi metehaninannesiii geçengün dediniz bana öyle yaptım ilacıda aldım dediniz gibi ama sağ gögüsümde süt yetmiyor bebeğime sol gögöüsümdende kan geliyo dün hiç sağmadım sağmadığımdan dolayıda taş gibi ne yapıcağıma şaşırdım
ErdemirinAnnesi metehaninannesiii evet geçengğn bebeğin ağzından çıkardı ellim ayağın birden kesildi gögüsümden bi baktım kan damlıyo bebeğin üstüne dünde sağıyım dedim direk kan aktı süt gelmedi
metehaninannesiii ErdemirinAnnesi ayy cok kotu durum ya simdi sagmazsan yada bebek emmezse allah korusun mastit olur o is daha zor peki o kan gelen gogsune silikon göğüs ucu koruyuculari var onu takip oyle emzirsen en azindan iyilesene kadar.Ama soyle de bir durum var bebek o silikon göğüs ucu koruyucuna alisinca normal anne memesini tutmak istemiyor
ErdemirinAnnesi metehaninannesiii evet biliyorum şimdi mamada veriyorum yetmiyodu süt sarılıkta oluştu psikolojim bozuldu
ErdemirinAnnesi metehaninannesiii sarılıktanda çenesi yoruluyo göğüsümü bırakıyor bende sağıp zorla ağzına tıkıyorum tıkmam gerek
metehaninannesiii ErdemirinAnnesi doktorun numarası varsa yaz canim bi belki bizim bilmediğimiz birsey önerir
metehaninannesiii ErdemirinAnnesi kiyamam ya rabbim sifasini versin ikinizede ama doktora gidince mutlaka sor en azından mama veriyorsun o tok tutar
metehaninannesiii Gizmom aynen canim hic iyilestirmedi tahin yağını sur dediler mahvoldu aydindan hakiki zeytinyağı geldi sürdüm fayda etmedi ayva jeli uyguladim fayda etmedi garmastan pomat fayda etti gumus kapakla beraber