Bebeito Kizlar ben iki aylık hamileyim ve tahlil sonucumda şeker çıktı 300 doktor şekerin var dedi insülin verdi doğumdan sonra devam eden varmı yoksa şeker normalemi düştü ben şeker yüklemesi yapmadım kan tahlilinde cikti yardım edin lütfen 😢😢
Bebeito Mavi34 canim dikkat edecem gebelikten sonra gecermi gebelikte mi yoksa bende önceden mi vardı 😔😔
Mavi34 Bebeito gebelik sekeriise geçiyor genelde ama önceden varsa sen yeni farkettiysen geçmez. Ben 15 senedir şeker hastasiyim
Bebeito Mavi34 2 yıl önce vermiştim orda yoktu hamile kaldim doktor sende var dedi ben insülin taraftarı değil bı tedavisi hicmi yok rabbim size şifa versin
Mavi34 Bebeito 300 çok yüksek bir şeker normalde diyet ve hapla devam edilebilir belki ama gebelikte hap kullanılmadığı için mecbur insulin. Rahat ol iğnenin zararı yok aksine şekerin yüksek olması ciddi zararlı. 2 yıl uzun bir zaman o süreçte olmuş ta olabilir. Sen şimdilik diyetine dikkat et iğneni kullan gebelik bitince diyabet bölümüne gidersin detay li araştırırlar