Tulaytemurxx Kubra_serkan Bence özele gittigini hic soyleme devlete gittiginde bakmazlar kontrolum vardi de gir senin ozele gittigin orda cikmaz zaten
Kubra_serkan Tulaytemurxx aynen başta hiç bişeye demeye gerek yok diyor eşim muaneye gelmiş gibi gireriz diyor
bilnazo68o Kubra_serkan aklımdaki soruyu yazmışsınız. Siz yine erken gidiyorsunuz ben direk doğum için gitmeyi düşünüyorum şuan.devlete gidecek durumum yok .özele gidiyordum muayneye🤔🤔
Elfelf475 Kubra_serkan devlette özel gibi davranmıyorlar cunku benim yengem de aynı şekilde son hafta kontrole sonra doğuma gitti özele son haftalarda gittiğinde bakmamıştı doktor mesela devlette ayrım yok en azından bizim buradaki devlette yoktu
Kubra0125 Kubra_serkan oğlum 2 yaşında onun takipini de doğumunu da cengiz bey yaptırdı şimdi 5 aylık hamileyim yine cengiz beye gidiyorum sağolsun çok ilgilendi doğumum da bebeğim de sağlıklıydi
Kubra_serkan Kubra0125 Canan hanımı duydunuz mu hiç ben erkek doktora gitmek istemiyorum eşimden dolayı istemiyor acaba Canan hanım iyimi
Tulaytemurxx Kubra_serkan evet öyle yap bende hem ozele hem devlete gidiyorum bisey demiyorum normal kontrole gider gibi gidiyorum
Ftmtrk Kubra_serkan insanın bir günü bir gününü tutmuyor sağlık olsun bebeğini sağlıkla kucağına al 🌸