Pembepanterr My1610 Doğduğunda premium care kullandım yaşından sonra prima aktif bebek kilot beze geçtim en rahat bez cidden ama çok gereksiz pahalılaştı bu bikaç ayda
Hsbsk My1610 kizimda hep prima kullanmıştım fakat şimdi fiyatlar uçmuş. Sleppy de iyi dediler şimdi ondan aldım henüz kullanmadım ama inşallah iyidir
BusraUras BRUTAL-BETTY neden 2? Bebeğiniz 40ü0gr üstümü doğacak? Çok sızna yapar büyük gelir. Ben sleepy natural 1nunarayı 18 19 gün kullandım. Bebeğim 3600gr doğdu. Çokta ideal oldu 1numara ilk başta.
Poyrazin_annesi Sleepy naturel kullanmayı dusunuyorum ama 1 numarası cok kucuk dıyorlar o yuzden 1 numaradan cok az alıcam 2 numara daha fazla alıcam
duyguluanneee My1610 ben de prizma premium care aldım ya bebeği pişik olmasın diye iki aylık oldu sleepye geçtim primanın tanesi 1.80 olmuş 😱şimdilik bi sıkıntı olmadı olmasın da sleepy bio naturalden devam edicem galiba
BRUTAL-BETTY BusraUras evet bebeğim tombiş bir bebek olarak doğacak ki elimde,1 numara dan 42,,adet var ölçtüm aralarında hiç bir fark yok sleppy 2 numara diğer bezlerin 1 numarası Zaten
zeynepin_annesiiii My1610 a 101 de Prima vardı ufak boy aldım şimdilik . İyi gelirse devam edicem onunla 🤭