Gamzeee__ Dilekcnkn yaa bizde oğlumuza koyacaz insaAllah 24 haftalik gebeyim🤰🏼🥰💙 ESİMİN ADI UĞUR CAN 💙 OĞLUMUZA UMUTCAN💙 birakvaz insaAllah 🥰
Dilekcnkn Gunss Can , Kaan , Doğukan (bunlar benim paşaların adı Doğukan henüz gelmedi 😂) Umut , Aras , Mert, Ege, Toprak , Ediz , Eymen , Karan , Ensar , Yağız , Yiğit , Barlas , Rüzgar, Doruk, Yankı ben klasik isimleri severim biraz modernde var tabi😊
Gamzeee__ Dilekcnkn afacanlarinizin ismi 10 numara adıyla sağlıkla mutlulukla huzurla yaşasınlar insaAllah Allah bagislasin💙
Znur1997 Bız eşimle 1 o 1 ben koyuyoruz ılk oglum 2yasında babası Özgür ü ben Siraç ı koydum 💙 2.bebegımde erkek hamıelyım Tolunay ı babamız Egeyi de ben koydum 💙
Fatma-khrmn38 Cinsiyetimiz belli değil daha 14 haftalığız 🥰 6 yıl sonra gelen bi melek 👼 tüp bebek ile oldu zor bi süreçti o yüzden ismini UTKU koymak istiyorum anlamı Zorlukla güçlükle elde edilen mutlu son 🥰
Gunss Kızlar rüyamda umut ismini söylüyordum hiç böle biley gelmedi daha önce başıma 😀 herkez derdi şnanmazdım 😅