Ertkn Hayırlı sabahlar 6.5 aylık bebek yataktan düştü az ağladı ama baya kustu ne yapmam lazım şuan normal davranıyor bebek ne gibi tetbir almam lazım
Kuzeymom Ertkn kusmuş bence doktora götür genelde kusma olmazsa gözetim altında tutun göz bebeklerine bakın uyutmayın filan diyorlar
elfmoom Ertkn sakin olun, her ihtimale karşı bi acil servise başvurun. içiniz rahat etsin, bu süreçte bebeğinizi uyutmayın lütfen🙏🏻
gamzosgamzos Ertkn kusma gözlerde kayma uyku hali bilincsizlik varsa beklemeden gelin diyor doktorlar hemen gitmelisiniz Rabbim evladinizi size bagislasın inşaAllah birsey yoktur
bebisim-_00 Ertkn Allah korusun ama bizim komşunun bebeği bir yataktan düşmeyle oluşan tümör sebebiyle beyin ameliyatı oldu oda sağlıklı şuan. Ama doktora götürün sıcağı sıcağına içiniz rahat etsin.gecmis olsun
cennetkokulum_ gazetecianne kadin bilememiş tedirgin olmuş ve sormuş lütfen tavrinizi gözden geçirin olur mu??
Cicilibicili gazetecianne annemiz fikir almak için soru sormuş. Linçlemek yerine yardımcı olabiliriz. Olmuyorsak da bu şekilde yorum da yazmayalım. Bu tutumunuzdan dolayı size bir süre askı verdik
Busra333 cennetkokulum_ bence de insanın basireti bağlanabiliyor böyle durumlarda herkes bir değil @gazetecianne
Ertkn Hepinizden Allah razı olsun bebek çok iyi durumda şükür benim bebeğim değildi kuzenimin bebeğiydi ben korkup tedirgin oldum sizin fikrinizi almak istedim.