Kader9677 Üzülerek söylüyorum ki akşam regl oldum hamile olma ihtimalim yoktur dimi regl bitince daha geç bir ihtimal cikabilir mi bu ay da nasip olmadi maalesef okadar hevesliydim ki…😔
Nzlozkn Kader9677 aslında 2 günde bir ilişkiye girildiği zaman ovulasyon takibine gerek kalmıyor ki ben 1 defa ovulasyon yaptım hiçbir şey anlamadım tutmadı sonra akışına bıraktım 2 günde bir ilişki oldu ve öyle tuttu yani illa ki düzenli ilişkide yumurtlama gününe denk gelmiş oluyor
Kader9677 Geçen ay da böyle oldu 5 gün gecikti ama olmadı Sanırım ben yumurtlama günlerimi yanlış hesapladim ovulasyon testi hiç kullanmadim yinede nasip olacagi varsa herturlu olurdu..
Kbryyy Kader9677 takvimde ki yumurtlama günleri ile aynı olmuyor ovuslasyon kullanın siz bence hem daha doğru sonuç alırsınız
Kader9677 Alicam ama hangi gun ler yapmam gerektigini bilmiyorum artik moralik cok bozuk belkide almam 3 aydir ayni şeyi yaşiyorum ve olmuyor..
Damlada91 Kader9677 bence ovulasyon testi kullan cnm bu sekilde daha cok tereddüt ediyor insan takvim felan bende tutmuyor hiç jer ay yumurtlama günüm degisiyor suan hamilemiyim bilmiyorum bekliyorum bende bakalim herseyin hayırlısı