Merryy44 Merhaba arkadaşlar 21 haftalık hamileyim uykudan uyandıran 10 saniye süren kramplarım var bacaklarımda yaşayan var mı bu durumu
Ferda_sen Merryy44 genelde olması gereken bi durum zaten korkulacak bişe değil magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor doktoruna söylersen magnezyum verecektir o rahatlatır
Oznurunkoftesi Merryy44 hem de çok yaşadımmm. O anda eşinize futbolculara kramp anında yapılan ilk müdahaleyi yapmasını söyleyin. Bacağınızı 90 derece açıyla kaldırsın ayağınızı da parmak kısmından içe doğru bastırsın hemen geçecek acınız 🌸
happycatnap Merryy44 Doktorunuza danışarak magnezyum takviyesi almaya başlayabilirsiniz yoksa ilerleyen haftalarda daha çekilmez hale geliyor kramplar. Ben magnezyuma başlamakta biraz geciktim artık son zamanlarda zor yürüyordum koltuktan inip çıkamıyordum😢
Ferda_sen Merryy44 magnezyum kullanırsan geçer. Bana doktor günde en fazla bi tane madem suyu da içebilirsin demişti ama sen yinede doktorunla hallet bu işi tatlım 😊
Merryy44 Oznurunkoftesi Oznurunkoftesi bunu deneyeceğim teşekkür ederim doktorunuz takviye vermişmiydi peki size bu durum için
Oznurunkoftesi Merryy44 Ocean mummy kullanıyorum. Ekstra bir takviye almadım. Ama sade soda kesinlikle tavsiye ediliyor. Elimden geldiğince ara ara içmeye çalıştım.
zsntkr Her hamilelikte olur genelde bende de başlar baslamaz doktoruma söyledim magnezic verdi onu kullanmaya başlayalı hiç yasamadim bir daha
Merryy44 happycatnap sizi anlıyorum şuan yaşadığım şeyler doktora gitmem gerek böyle devam ederse çok zorlanırım