Hanımlar ben 33 haftalık hamileyim cuma günü eşimin yeğeni annesi hasta olduğu halde yanımıza geldi annesi evde hasta ama corona olduğu belli değil bunu bize söylemediler sakladılar resmen yaaa sinir oluyorum üstelik varya o kadar dikkat ederim o kadar dikkat ederim ki dışardan eve gelince çantamı telefonumu bile silerim eşim ve dört yaşında ki kızım da dahil hep alıştılar corona çıktığı günden beri böyle grip oldukları için birşey dememişler ama bilseydim kabul etmezdim çok üzülüyorum ve aşırı derecede sinirliyim onlara keşke söyleseydiler illa corona mı olunca söylenecek neyse Pazartesi günü eşim ve kızım aniden kötüleştiler hemen test verdik ben negatif eşim kızım pozitif evde maskeyle dolaşıyoruz ayrı yiyip içiyoruz ayrı yatıyoruz herşeyi ayırdık cuma günü Corona kaptılar pazartesi belirti gösterdiler size sorum bundan sonra bana geçer mi ne kadar dikkat etsemde sonuçta aynı evdeyiz dua edin çok korkuyorum inşaallah allah tüm hastalara şifa verdin kendinize çoo dikkat edin arkadaşlar inanın ki siz dikkat etseniz çevrenizde ki sorumsuz insanlar yüzünden bile başa gelebiliyor