ALk İyi akşamlar bende 22+1′im ama kilo almadım ve karnımda büyümedi gibi bişey bu normal mi? Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim☘️
MomNalbant ALk normal , bende 57 den 55 e düştüm 6 aylık hamileyim şuan. Doktor kilo almana gerek yok dert etme çocuğun iyi dedi , bebeğin iyise hiç takma kiloyu. Bebeğin besleniyordur ❤️
Eda-5807 ALk normal ben o haftalarda hıc almadım ama 25 haftalıkken almaya başladım vücûttan vücuta fark edıyor 😌
Zeyyyn ALk normal canım herkes kılo alcak ya da göbek çıkıcak değil 30dan sonra hamile olduğumu anladım göbek çıktı kılo aldım 🤣 herkes göbeğin yok dıye dıye şimdi göbekten yatamyrm gergin bir top gibiyim
merakliblog Eğer rutin kontrollerinde bebeğin kg ve boyu haftasına göre ilerliyorsa, kan ve idrar tahlilin normalse sorun yok demektir. Ben de kilo almadım ama karnım şişti 😂
ALk Evet haklısınız bir dahaki kontrolüm detaylı ultrason o yüzden bi tedirgin oldum. Teşekkür ederim cevapladığınız için🌺
ALk Ay çok teşekkür ederim ya ne kadar güzel mesajlar yazıyorsunuz insanı motive ediyorsunuz. Çok teşekkür ederim arkadaşlar 🌸