Deniz59 Busra_gunyuzlu bel ağrısı kocaman göbek gece uykuları dönme sorunu donumu giyememe sorunu 🤣🤣 daha sayayım mı 😁😁
Kykcirem Busra_gunyuzlu Haftamdayım bel ağrıları kramplar falan başladı ama kendimi bırakmamaya çalışıyorum hep hareket halindeyim.
mommasBoys Busra_gunyuzlu sorunun kralı bizde o da soru mu canım ? 😅 yatakta sağa sola mı dönemiyorum desem, oturup kalkamıyorum mu desem, sürekli alt karın krampları mı, mide yanmaları mı, ödemlerden de bahsedeyim mi biraz 🙈😅😅
Busra_gunyuzlu Zehrasya61 kış gelsın ısrıyorum bende zaten az kaldı doğumlarımıza ama tatlı bı zorluk var hamılelık te 🥰🙏
Busra_gunyuzlu Zehrasya61 ben daha hıc bısey kullanmadım hep doğal beslendim bebegım gayet sağlıklı kılosu yerınde sukur doktorum hıc öyle vıtamınler adı söylemedi onermedı bana 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Busra_gunyuzlu Kykcirem yürüyüşü yap dıyor annem mutlaka her gün söylüyor ama ıkı evde yürüsem o yeter gıbı gelıyor bana da
Zehra1993_ 30 +3 hamileyim baya zorlanıyorum birde aşırı korku var virüs den dolayı aşı olsam mı olmasam mı kaç gündür onu düşünüyorum
Busra_gunyuzlu Zehra1993_ aynen bende ama olmadım doktorum da o konuyu açmadı tavsıye vermedı bana da
Mybaby88 Zehra1993_ bende 30+3 teyimmm sizinle aynı düşüncedeyimmmmm aşı olmadım 3-4 gündür grib im yatıyorum aşı olsam mi diye düşünüyorum karar veremiyorum ya
Kykcirem Busra_gunyuzlu Temizlikti, yürüyüştü yapın mutlaka hareket halinde kalın tabi iyi Bi hamilelikten geçiyorsa ız.
Zehra1993_ Busra_gunyuzlu doktorum bana kesinlikle ol dedi biontech önerdi sanırım bu hafta olucam tedbir alayım takdir allahtan okullar açılacak 2 çocuğum okula gidiyor bu beni daha çok endişelendiriyor
Zehra1993_ Mybaby88 doktorum bana kesinlikle aşı öneriyorum dedi bende 2 gündür düşün düşün çok kötü kendimi yıpratıyorum hamileler zor geçiriyor ölüm haberleri okudukça psikolojim kaldırmıyor ağlama krizine giriyorum sanırım bu hafta içinde olucam tedbir alayım takdir allah tan
Mybaby88 Zehra1993_ benim doktorum da olma dedi hamilelere etkisini bilmiyoruz dedi ama etrafıma bakıyorum genelde doktorlar olun diyor hamilelere o yüzden bende napacağımı şaşırdım