Kızlar 22 haftalık hamileyim tatile gidicem gidenler için soruyorum deniz veya havuz sıkıntı yaptı mı doktorum yapmaz diyor ama tecrübeli annelere danışmak daha doğru diye düşünüyorum 🙏

_nurgler 28 haftada bir deniz yaptım ama fazla giremedim taş vardı şimdi 32 haftalığım tekrar gidicem doktorum mayo ile kalma kuru tut kendini girebilirsin dedi yüzmek çok iyi geliyor yaa

_nurgler riskli gebelik değilse demiz sorun yaratmıyor ama havuza girme çünkü önerilmiyor. Benim 6 haftalık tüp bebek ikiz olmasına rağmen denize girmeme izin verdi doktorum

_nurgler havuzu önermiyorlar pek ortak kullanım alani olduğu için ama eşinizle size ait havuz olucaksa kullanılabilir denize girmekte bir sakınca yok sudan çıktıktan sonra direk mayonu değiştir kuru tut ki enfeksiyon kapma her ihtimale karşı ve çok güneşte kalma

Havuz önerilmiyor , enfeksiyon riski için denizde günün sakin temiz saatleri içerisinde gidilmesi öneriliyor . Ben genelde sabahları giriyorum

_nurgler ben 29 haftalık hamileyim yeni geldim tatilden havuzdan denizine hepsine girdim cok sükür hicbir sıkıntı yaşamadım. Yüzmenin hamilelere cok faydası varmış. Karada yapılan sporlardan cok daha az riskliymiş bir araştır istersen. Sadece ıslak mayoyla cok durma. Eşim saunaya buhar odasına jakuziye filan hep girdi ben girmedim riskli olduğu icin onlara da dikkat et bide sakin yerler tercih etmeye bakın malum covid. Bizim gittiğimiz otelde havuzlar hep bombostu insanlardan uzak durduk. Simdiden iyi tatiller canim bebis varken böyle kafa dinleyemeyiz belki:))

_nurgler kendi aracinizla uzun yolculuk yapicaksiniz muhakkak pike ve yastik al yanina cünkü bir süre sonra asla oturamaycaksin yatmak isteyeceksin ve sürekli acikiyoruz bebisler mama istiyor muhakkak ev yemeği götür yanında yaprak sarma börek meyve vs ben bol bol yedim ve uyudum yolda😁🤭🤭🥰🤰

Çok teşekkür ediyorum hepinize bütün önerilerinize uycam 🙏😍