Kızlar hayırlı geceler öncelikle şunu söylemek istiyorum bir gün olsun buraya güzel birsey için yazdığımı hatırlamıyorum çok üzücüü hamilelik sürecim hep sıkıntılarla geçti beni yakından takip edenler biliyordur 🥺😑 bugünkü sorunum ise şu 3 gündür geçmeyen bir ağrım vardı bugün biraz iyi oldum baş ağrım konusunda daha sonra bugün ise uyandığım da hem baş ağrım hem özür dileyerek söylüyorum ishal ve içim ezilmiş gibi halsiz bir şekilde uyandım zaten sıcaklar cabası neyse korktum baya acaba baş ağrım tansiyonum yükseldiği için mi diye düşündüm çünkü doktorum hep tansiyonuna baktır dedi gebelik zehirlenmesi olabilirmiş bende bugün acile gidip tansiyonuma baktırdığım da tansiyonum 12 ye 7 dediler iyiymiş yani anladım ki tansiyon konusunda sıkıntı yokmuş ve şu an en büyük sıkıntım biraz kendime geldim fakat bugün gün boyunca bebeğim hiçbir şekilde hareket etmedi bu beni çok korkutuyor halen de o günlük hareketli olan bebekten eser yok yani hiç ben hissedemedim 24+3 günlük hamileyim sizce normal mi bilmiyorum bu şekilde yarın da devam ederse diğer gün kendi doktoruma gideyim dedim sizce ne yapmalıyım o kadar uzandım uyarılması için karnıma falan dokundum ama tık yok çok stresliyim su an ama mesela hergün küçük olmasına rağmen çok hareketliydi hareketlerini dışardan görecek kadar o yüzden endişeliyim böyle bir şey yaşayan oldu mu yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻