Hasrt02 Arslanlar_7 ben kullandım cnm.doktor prilam yazmıştı ama hiç etki etmedi .kusmalarim o kadar fazlaydı ki bege zarar vermeye başlayacak diye doktor zofer ve caviskol yazdı mide koruyucu onları kullandıktan sonda kusmalarim azaldı biraz…hatta mide asidi için bir tane de hap yazdı .. zofer çok ağır bir ilaç diye. Günde bur tane tek khllan dedi
Annem1 Hasrt02 hamileliğim de kullandım. Prilam vermişti fayda, etmedi. Aşırı bulantım vardı. Hastanelik olacak derecede. Poşetlerle yatardım. Zofer kullandım günde iki defa. Azaldı zamanla
Hasrt02 Annem1 bende zofer sayesinde toparladım cmm..o kadar kusmaktan vücudum da sıvı dengesi bozulmuşrtu doktor eğer zofer kullanıp etki etmse hastaneye yatirriz dedi çok şükür gerek kalmadı..
Annem1 Hasrt02 aynen doktor banada serum takalım mı diyordu bende hayır diyordum😊 Şükür hayırlısı ile atlattım. Kucağıma aldım bebişimi🤲 Darısı tüm bebiş bekleyenlere 🤲🌺
busra0721 Daha yeni bugün 7 haftalık oldum ama 6 haftadan bulantılarım başladı yemek kokularına gelemiyorum kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum sürekli yaktayım bu bulantilardan bıktım ilk hamileliğim ve çok kötü oluyor doktorum ilaç vermedi ne yapmalıyim
Hasrt02 Arslanlar_7 yok cmm bebeğe zararı olmaz..zaten bir haftadan fazla kullanma çünkü mide ağrısı yapar..