1oguzannesi Kızlar siz cinsiyetlerinizi hangi haftada öğrendiniz ben çok sabırsızlıkla bekliyorum en önemlisi tabiki sağlıklı olması tek dileğim bu ama insan meraktan alıkoyamıyor cinsiyetiniz öğrendikten sonra değişti mi bunuda merak ediyorum 🥰☺️
eeebruuu 1oguzannesi canım 12.haftam da yüzde 50 kız dedi bacak arası kapalıydı göstermedi 15.haftada tekrar gittiğim de kesinlikle kız dedi bizde değişme durumu olmadı için canım
1oguzannesi Kucukmucize ben daha 10. Haftadayım nereden baksam 1 ay var öğrenmeme o zaman 😄 Allah bağışlasın bu arada
denizinannesi12 1oguzannesi 12+6 da doktorum kız dedi ama daha erken diye düşünüyorum belki değişebilir 1 ay sonra tekrar gideceğim
Sclzdmr Gamze9 bazılarındada degişmiyor ama degişmemesi daha iyi tabiki çünkü insan doktorun dedigine hazırlıyor kendisiini degiştigindede şaşkınlık yasıyor haliyle ama bi anne için evladının saglıklı olması her zaman ön planda 😇
eeebruuu 1oguzannesi teşekkür ederim canım 🥰Allah’ın izniyle inşallah en kısa zamanda bebeğinin cinsiyetini öğrenirsin 🥰