Bal_annesi Selam kızlar şu an 34+4 deyim 3 gündür vakinal akıntım ve ara ara güçlü güçlü bel ağrılarım var bunların yalancı ağrı olduğunu düşünüyorum ama vajinal akıntı neden olur sizce
Papatya_38 Bal_annesi Bnde otuz besteyim akıntım var arttı bende anlamadım enfeksiyon vs diye test yaptı doktorum birşey çıkmadı çok şükür ama akıntım arttı anlamadjm
Bal_annesi Papatya_38 ya bi yakınımla konuştum yakın zamanda doğum yaptı son ayında 3 kere idrar testi istemiş doktor ama bişey çıkmamış
Bal_annesi momiesbabies benimde vardı en başından beri sonra geçti şimdi tekrar başladı ama ilk zamanlar kadar değil
Bal_annesi 07-02-2019 çok geçmiş olsun mantar durumu varsa hele ki ay cidden çok zor gebeliğimin başından beri var illallah ettirdi bana ya
havvagulaktas Bal_annesi mantar için ne yapıyorsunuz galiba bende de var bazen gerçekten çok zorluyor
07-02-2019 Bal_annesi mantar degıl galıba cunku kasıntım fln yok sadece akıntı idrar yolu enfeksiyonu waar ondan galiba
Nurklc38 Bal_annesi Vajinal akıntım benim de aşırı var beyaz renk ama doktor bebek geliştikçe normal ilerleyen haftalarda daha çok gelir dedi ama şuan resmen çok geliyor günde 2 kez iç çamaşırı değiştiyorum beyazsa problem yok demişti
Nese_bas Akıntı bende de var 32 haftalığız arada yeşil geliyor ama kaşıntı agrı yanma yok doktor cleiom die bi krem verdi korkuyorum başlayamadım daha 🥺