Tulaykocaman Selam kızlar 👋🏻 13+1 özel hastaneye muayeneye gittim cinsiyeti erkeğe benziyo dedi ama kesin söylenmiyorum benzıyo dedi bu şekilde yaşayan var mı bu haftalarda yanılma payı nedir sizce ?
Kksll Tulaykocaman şuan daha erken 16 da daha belirgin olur ama erkek bebeği daha kolay ayırt ediyorlar
Ftsrkn Tulaykocaman 12 de büyük ihtimalle erkek dendi 20 hafta kesinleşti artık . erkek cinsiyeti pek değişmez dedi doktor
emelsena Kksll bende 16. Haftamdayım.llk gittiğimde kıza benziyor dedi. 2 kere daha dedim göstermedi. Bugün yine gidicem bakalım belli olcak mı 🥺😍
MelekAlyaM Tulaykocaman bende kesınlesır erkek der dıye düşünüyordum çok kız istememe ragmen kız dıyınce şok oldum
Eylul_2 Benimde 4 yıl önce 13. Haftamda erkek dediler 16 da kız olduğunu öğrendim bu sefer 16 dan önce deselerde bekleyeceğim
elmas_qndz Tulaykocaman bende 12.haftamda iki doktor kız dedi şuan 17. haftam bitmek üzere erkek dedi devletteki doktor bende eminmisiniz iki doktor kız demişti dedim ultrason görüntüm iyi değil sizin aklınızı karıştırmıyım ozaman dedi önümüzdeki hafta özele gidip baktıracağım tekrar