Pinar__50 32+1 haftalık hamıleyım son zamanlarda hareketler artmıştı ama son 2 gündür çok az hareket edıyor acaba doktora danışmam gereken bır durum mu haftaya persembe doktor randevum var o günü mü beklemelıyım yoksa hemen mı hareket var ama az 🥺
Mucizepamugum Pinar__50 gunde 10 kere hareket ediyosa korkma canim benimde bazen hareketleri duruyo cikolata yesemde fayda etmiyo 4 saat en fazla hareket etmezse doktora git
Zeyyyn Pinar__50 32+5 teyim bazen çok hareket ediyor bazen az ama bu artık yenidoğan nasıl uzun süre uyuyorsa o şekilde uyku evresi daha uzun oluyormuş 1 günü geçiyorsa hareketsizlik doktora gidin
Roosendaal Bende 31 haftaligim ayni durumu bende zaman zaman yasiyorum bi bakiyorum baya hareketli bi bakiyorum hafif hafif kipirdanmalar ara ara tekmeler. Pazartesi kontrolum vardi bi sknti cikmadi
Gamzeoks Bende 33 haftalığım sürekli hareket etmiyor hatta pek farketmiyorum sadece burdayım diyor sert tekmeler atmıyor kalp atışına baktırdık bugün normal pazartesi kontrolüm var bende merak ediyorum belki yeri daraldığı içindir
Pinar__50 Gamzeoks bende öyle düşündüm yer daraldı büyüyor persembe gününe kadar takıp edıcem inşallah bi sorun yoktur
Pinar__50 Zeyyyn 1 günü gecmıyor hareket edıyor gün ıcınde ama eskısı kadar degıl belkı de yer daraldığı ıcın artık büyüyor belkı ondandır 🤷🏼♀️