mrvhmz Umudumm yok benim doktorum Dilek yağmur. Sibel hanımın fiyatı daha uygun ama o da Dilek hanım gibi çok iyi diye direkt onun adını yazmıştım. :)
Mhk Umudumm yok uzak kaldığı için ikinci de gidemedim malesef ilk doğumumda medicana da çalışıyordu 10 sene önce ama hala dua ederim kendisine 🤲🏻
Rmyskrkus Nuremo canim şancı 150 yi vuruyordu ama iki gün bekledim 12 saatte suni şancı 2.5 cm nin üstüne cikmadi
Renginn Herkese merhaba. 29 haftalık hamileyim sizlerle hemen hemen aynı duyguları bende paylaşıyorum yaşıyorum. Ancak anlamadığım bir nokta var normal ve sezeryan Doğum tercihleriniz. Arkadaşlar buna doktorunuz karar verir önemli olan bebeğimizi sağ Salim kucağınıza almamızdır . anatomik yapınız ya da Doğum zamanın da ki şartlar buna müsait değilse normal Doğum diye tutturmanın hiç ama hiç anlamı Yok. Neden bir ayrım içindesiniz İnanın anlamıyorum. Normal Doğum dediğiniz ebe ile yapılan doğumdur annelerimiz anneannelerimiz bunları yaşamıştır. Şuan normal Doğum diye bahsettiğiniz şey de de kesi vardır ki bunun sebebi bebek oksijensiz kalmasın diyedir. Doktordan çok doktor olamanın ne anlamı var öyleyse neden gidiyoruz doktora oturup evde kendi başımızın çaresine bakalım. Henüz Doğum şeklimi bilmiyorum şartlar ne gösterir bilemem ama sezeryan veya vajinal Doğum İnan’ın bir önemi Yok yeterki sağ Salim gelsin bebeklerimiz. Hepimiz bir avazda doğururuz inşallah💕😊