Nuremo Kızlar 39+3 olduk. Bugüne kadar 2 defa çatı muayenesi oldum doktor şimdiye kadar çatın çok iyi normal dogum için çok müsait dedi bugün ki kontrolde ise sırf sancım gelmiyor diye önden çatın dar dedi şok oldum. Daha önce ki muayenede böyle birşey demediniz dedim bebegin kilosu kaçtı dedi 3300 dedim 3300 e göre normal bakalım şimdi kaç kg olmuş dedi şimdide 3400 1 ayda 100 gr almış resmen ne alaka yani motalim sıfır ☹️☹️ Cumartesiye kadar normal sancın geldi geldi yoksa sezeryan dedi suni sancı bile vermeyi denemeyecek düşünün. Ay sinir oldum yaaaaa. Başka doktor arıyorum istanbul Anadoluda neresi olursa olsun var mı memnun kalam normal dogumcu olan doktor önerisi ?
SevDin Nuremo ne demek sezaryen yaa olurmu öyle şey benimde sancım Yok böyle giderse suni sancı verilecek hiçbir doktor bulamazsan direk devlete git acilden hemen Doğuma alıyorlar
Deletedmom18 Nuremo çok geçmiş olsun canım bence direk hastane araştır ara sor telefonla bende doktor sıkıntısı yaşadım hastaneyi bile değiştirdim
Ceyduygu Nuremo Ferhatpasa meditime ibrahim bey sonuna kadar normalci tavsiye ederim. Yengemin de çatısı dar cok zorladi dogum esnasinda beni sezeryana al diye adam sonuna kadar normali denedi bence bir muayene ol ona
Nuremo SevDin suni sancı bile kabul etmiyor canım düşün direk sezeryan bu bizim bütün hayatımızı etkileyecek bir karar ☹️☹️
Nuremo Deletedmom18 bende araştırıyorum şuanda en kötü devlet diyorum ama oda çok zoruma gidiyor muamele çok kötü 😭😭😭
SevDin Nuremo aynen öyle canım herşey yolunda ise neden kesilesinki ne kadar herkes memnunum desede yaşayanlar hala sezaryen dikişlerim ağrır der hemen toparlanamamalarıda cabası kesinlikle hemen doktor yada hastane bakmanı öneririm
Elifzkan-Ball Benımde sancıdan önce suyum geldi suyum geldıkten 6 7 saat sonra sancım başladı açılmam hıc yoktu doktor bir kere bıle sezeryan demedı suni sancı vermedı kendı sancımla acılmamı bekledı ben yalvardım sezeryana alın dıe yinede ınatla almadı benı normal doğurdum iyikide almamıs dıorum doğumdam 1 saat sonra ayaklandım şükürler olsun 🙏🏻 İyi araştırın lütfen 40+3 lerde doğuran ınsanlar var
Nuremo Elifzkan-Ball araştırmaya çalışıyorum canım brnde o kadar moralim bozuk ki anlatamam bundan önce hep çatın normal için çok öüsait diyordu son dakika böyle davrandı anlam veremiyorum ☹️ Sen nerde doğum yaptın canım
Deletedmom18 Nuremo bulursun Allah’ın izni ile ben bir günde buldum araştırdım sordum allahtan iyi bir doktora da denk geldim bugün gün bekirleyeceğiz tahlillerimi bekliyorum şuan hayırlısı herşeyin devletleti de bende istemedim
1234 Nuremo üsküdar zeynep kamil hastanesine gidebilirsin cnm hiç kötü muamele yok ablam yeni dogum yaptı cok memnun ilgi alaka on numara Eskisi gibi degılmiş
Elifzkan-Ball Nuremo çamlıca erdemde yaptım asuman sevük doktorum ama memnun kalmayan kişilerde olmustu burda doktordan ben sonuna kadar yıne olsa yıne ona gıderım
Ceyduygu Nuremo Sekreterler hastasi degilsen bakmaz falan diyebilir ama öyle biri degil yakinsa eger randevusuz muayene olabiliyorsun gidip bire bir konusup anlatip rica edersen seni kabul eder canim hem cok edepli hemde anlayisli bi doktoe
Ayselcnt banada normal yapamazsın dediler.. benin bebeğim iriydi. bende devlete gittim.. devlettede normal yapamazsın dedikleri için özelde sezeryan oldum ne yazık ki.. vera hastanesinde ayşe hanım doktorumdu..
Nuremo Ayselcnt canım bende bi acile gidicem devlete bakalım ne dicekler bugğne kadar çatın çok normal demişti ☹️